SOCIALE MEDIER.

MIND MIG LIGE OM…

… At det på en måde ikke er okay, at kalde sin lille baby for ‘en stor og dygtig stå-dreng’.

Heller ikke selvom han er rigtig dygtig til at stå op selv.

Det er stadig ikke okay.

Skriv en kommentar

 • Eva

  Haha! Jeg har engang kaldt min venindes dengang 1-årige søn for en lille bøsse… Jeg kunne ikke beslutte mig for, om det skulle være bølle eller bisse – det blev så en kombi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Kender det godt. Det er også noget jeg gør ofte…. Den med ‘søde lille pusse nusse kusse…’ Det er jo ikke noget man tænker over, vel? Ikke før man tænker over det og bare tænker ‘for helvede da, din klamme idiot’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Apropos genitalier kommer jeg så lige i tanke om dengang “din lille pruttefis” blev til “din lille fisseprut”… Jeez. Ammehjerne-stadiet er bare ikke det bedste sted at begive sig ud i jonglering med ord. Jeg er spændt på, hvor slem jeg bliver når øgle nummer 3 rammer verden! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Bean

   Griner højt!!! Bare jeg ikke vækker nogen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Haha.. Jeg gjorde PRÆCIS det samme i går. Herhjemme er ham den lille tykke også stor fan af at blive pustet på når han bliver skiftet hvilket resulterede i at jeg for et par uger siden kom til at sige “er det bare såååååå dejligt at få en puster af mor?” Jesus altså.. Tænk FØR du taler Maria..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! I øvrigt er det også et hit her! Alfred elsker at få pustere af både mor og far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahaha, kan man begynde at give dem den slags komplimenter for tidligt? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Ha ha… Kender det så godt… Ens hjerne kan godt tage skade af at være hjemme på barsel… Min HAR helt sikkert…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er sindssygt som ens hjerne dør ud under ens barsel. Kan nærmest ikke tage stilling til de mest simple ting…. Åh, den får selv de bedste ned med nakken, den ammehjerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Og det gør det slet ikke bedre når Almindelige ” voksen-ord” forsvinder fra ens ordforråd og hvert 5-6 ord bliver således til tænkepauser og “-hvad er det nu det hedder…. Åhhhh”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min ammehjerne vil slet ikke samarbejde, når jeg skal følge en instruksvideo (eller hvad det hedder) på youtube. Skulle lære at binde en voksipose i dag, hvilket endte med koldsved og en følelse af at være meget dum – men det var altså også på norsk. Prøvede også for nylig at lære og hækle på youtube, det gik sleeeeet ikke. Vil have min hjerne tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   De der voksiposer er altså også en seriøs videnskab – og det tog også os en hel dag at få sat lift-stykket i vores. De er godt nok ikke lavet til at være nemme!! Don’t even get me startet med hækleriet… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOCIALE MEDIER.